Beaute pacifique

OPENINGSUREN

Maandag: gesloten

Dinsdag: op afspraak

Woensdag: op afspraak

Donderdag: op afspraak

Vrijdag: op afspraak

Zaterdag: op afspraak

Zondag: gesloten

CONTACT

Farah Van Hauwermeiren

Oudegemse baan 8a

9200 Oudegem (dendermonde)

Tel: 0475/52 40 89

info@schoonheidsinstituutfarah.be

Copyright - Farah Van Hauwermeiren - All rights reserved

Beauté Pacifique

Huidverbetering met wetenschappelijk bewezen resultaat

 

Beaute Pacifique biedt een uitgebreid gamma van cosmeceutische huidverzorgingsproducten uit Denemarken die uitstekende anti-aging resultaten leveren en die de kwaliteit, textuur en het zicht van de huid verbeteren door middel van herstel en onderhoud van collageenweefselstructuren. De huid wordt optimaal beschermd en in de beste conditie gehouden.

 

Beauté Pacifique België-Nederland

 

Crème Métamorphique is één van de bestsellers, ontwikkeld op basis van een hoge concentratie Vitamine A-esters. De unieke ingrediëntencombinatie van de producten zijn zo gekozen omdat er is bewezen dat Vitamine A, in de juiste dosering, het meest doeltreffende bestrijdingsmiddel is tegen huidveroudering. Dit product, samen met alle anderen van de Beauté Pacifique-lijn, heeft een capaciteit om transdermaal in te dringen en dat werd bewezen door middel van dubbelblind, placebo-gecontroleerd onderzoek in Denemarken. Zowel met de DermaScan als het blote oog wordt gezien dat dit product op slechts 5 dagen tijd de elastische weefselstructuur van de huid herstelt.

 

Flemming K. Christensen

 

Samen met zijn toenmalige collega, Gunnar Svendsen, is hij de kracht achter de producten. Als voormalig ingenieur in de hersenscantechnologie, kwam hij in '97 met het Cortex-apparaat op de markt. In eerste instantie werd dit product ontwikkeld als hulp voor de dermatoloog om kanker in een vroegtijdig stadium op te sporen, en om andere specifieke huidcondities te achterhalen. Tegenwoordig wordt dit apparaat bovendien ingezet in de farmaceutische industrie om de doeltreffendheid van een product te meten. Als gevolg van een eerste testgebruik met de DermaScan van Cortex ondervond Mr. Christensen dat slechts heel weinig producten nog maar enige verandering konden brengen in de huid. De behoefte om iets op de markt te brengen dat effectief huidherstellend, huidverjongend, en anti-agend werkt, en zijn oorsprong vindt in de biochemie, werd vertaald in een eigen productenlijn, Beauté Pacifique.

 

Wereldwijd patent

 

Squalaan komt natuurlijk voor in de menselijke huid als belangrijk onderdeel van het lipidesysteem. Vaak zijn huidverjongingsmiddelen enkel in staat om op de bovenste huidlaag te werken, maar ze dringen niet dieper door. De producten van Beauté Pacifique bevatten nanometrische druppels squalaan die functioneren als transportmiddelen voor de Vitamine A- en andere actieve vetoplosbare ingrediënten. Net omdat squalaan zo huideigen is heeft de druppel het vermogen om dieper door te dringen dan elk ander transportmiddel.

 

Vitamine A is het meest doeltreffende middel tegen huidveroudering in de anti-agingindustrie. Deze vitamine beschermt en herstelt degeneratie van de huid in gevallen van:

 

een door UV-licht beschadigde huid

een verouderde huid (anti-aging, pigmentatie en rimpelvorming)

irritaties en roodheden (rosacea)

ontstekingen en verdikkingen (acné)

eczeem en uitdroging (eczeem)

 

Beauté Pacifique herstelt, bouwt opnieuw op en zorgt voor meer elasticiteit. De cellen, die verantwoordelijk zijn voor reparatie en heropbouw van collageenvezelstructuur, worden geactiveerd in de diepere huidlagen. Bij voortgezet gebruik is het resultaat uitstekend.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

voor behandeling na 3 maanden gebruik van crème Métamorphique

 

 

Foto voor heeft een geperforeerde opperhuid (gele lijn) die ervoor zorgt dat ze makkelijker vocht en dus ook volume verliest.

 

Foto na geeft na 3 maand een dikkere, stevigere en gelijkmatige opperhuid weer met een enorme toenname van nieuw collageen (groene kleur). Deze producten bewijzen dmv de echografische huidscans een ultieme verjonging. Op regelmatige basis kan u ook een gratis huidscan in schooheidsinstituut FARAH laten doen.